Kapcsolat

Könnyen hagyhat nekünk üzenetet, csak pár adat megadásával, vagy jöjjön el hozzánk! Mindig szívesen fogadunk ügyfeleket, akiknek a véleménye segít, hogy szolgáltatásaink minőségét javíthassuk.

Cím

Hungary 2142 Nagytarcsa, Váltó utca 4.

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8:00-17:00

Telefon

Mobile: +36 30 921 8299 

Email

info@3dipar.hu

Egyéb Információk

Cég: Mobil Power Hydraulik Kft.
Adószám: 10788457-2-13
Bankszámlaszám:  10405004-49555755-50501053

Mondja el véleményét, vagy kérdezzen!

A 3D Ipar a mai kor legnépszerűbb iparágával, a 3D nyomtatással foglalkozik.

Mint minden technológiának, ennek is megvannak a maga alapanyag igényei. Cégünk fő profilját a 3D nyomtató filamentek forgalmazása teszi ki, de emellett a teljesség igénye nélkül vállalunk 3D scannelést valamint nyomtatást és modellezést, műhelyrajz készítést is, igény esetén személyre (vagy inkább célgépre) szabott gyártókódot is (Heidenhein, Fanuc, Gcode). Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb 3D nyomtató szálak (filamentek) és resinek a PLA-tól kezdve az ABS-en és a HIPS-en és a legismertebbeken keresztül egészen a professzionális mérnöki anyagokig.

„ A minőség az első, az ügyfél a legfontosabb”


Csapatunkban képzett szakemberek dolgoznak, akik minden erejükkel azon vannak, hogy az Ön elképzeléseit materializált formában átadhassák. Célunk a haladás, így a 3D-s iparágnak szenteljük tudásunkat és bízunk benne, hogy felgyorsítjuk ennek az innovatív iparnak a fejlődését.a

„Becsületes legyen, reális és professzionális”

Beszállítóink teljesen független szellemi tulajdonjogokkal rendelkeznek az összetevők technológiájához és a termékcsaládokhoz, ezáltal hatalmas erőket fordítva a kutatásra és fejlesztésre (R&D). Törekszünk, hogy Ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, egészen a kezdetektől, és az értékesítés után is. Termékeink a hazai és a nemzetközi piacon is jól értékesíthetőek.

Üdvözöljük cégünknél, köszönjük látogatását, mi készek vagyunk jó üzleti kapcsolatot teremteni Önnel!